Орбітрек Spirit SE205-43

Код товару:2004369
Орбітрек Spirit SE205-43
Є в наявності
Готовий до відправки
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
25 500 грн.

Опис Орбітрек Spirit SE205-43

Орбітрек Spirit SE205-43 це варіант домашнього еліптичного тренажера за невеликі гроші, який здивує Вас своєю якістю, комфортом та міцною конструкцією! Маючи орбітрек вдома Ви зможете не тільки покращити своє здоров'я, а й позбутися зайвих кілограмів, адже під час кардіо тренування Ви втрачаєте калорії, а відповідно і худнете! Еліптичний тренажер призначений для кардіо тренувань, у тому числі й реабілітації, адже він нівелює навантаження на суглоби та хребет.

Орбітрек Spirit SE205-43 здивує Вас своєю жорсткою конструкцією рами, орбітрек стоїть міцно та стійко. Безшумна робота трансмісії не створить галасу під час занять. Махове колесо 8 кг розташоване попереду, дозволяє тренуватися користувачеві до 120 кг і забезпечує плавний та ковзний хід педалей. Довжина кроку на Spirit SE205-43 аж 42 см дозволяє комфортно займатися людині зі зростанням від 190 см. На Spirit SE205-43 Q-Factor 10 см це оптимальна відстань між педалями і користувача не матиме відчуття топтання на місці. Доступно 24 рівні навантаження та 12 програм тренувань. З такою варіацією програм і навантажень Ви точно оберете своє підходяще і зможете експериментувати кожне нове тренування.

Габарити орбітрека Spirit SE205-43 ДхШхВ 145х51х160 см. Вага тренажера 47 кг, досить невелика і за допомогою коліс транспортувань Ви зможете з легкістю змінювати локацію тренажера. Великі педалі з антиковзною поверхнею забезпечують комфорт стопи під час тренування. LCD-дисплей з подвійним підсвічуванням: час, швидкість, дистанція, кількість калорій, пульс. Щоб Ви могли контролювати свій пульс, доступний контактний вимір пульсу на ручках, так і безконтактний сумісний із датчиком polar. Є динамік, до якого Ви можете підключити свій гаджет через роз'єм AUX. Це великий плюс Spirit SE205-43, адже під улюблену музику кардіо тренування пролітає непомітно. Доступний жироаналізатор, який вимірює рівень жиру в організмі і фітнес/тест дозволяє оцінити швидкість відновлення організму. Така програма існує лише у тренажерів із датчиками пульсу.

Ми радимо Вам обов'язково проконсультуватися з нашими фахівцями та зробити якісний вибір виходячи з ваших індивідуальних даних та цілей! Наш магазин дбає про своїх покупців і допоможе зробити Вам вибір, про який Ви не пошкодуєте. Працюємо по всій Україні доставка по місту Київ безкоштовна. Важливо обговорити з нашими майстрами підняття на поверхи. Відправлення по Україні здійснюється компаніями (Нова Пошта, Делівері тощо). Разом з тренажером у коробці Ви отримаєте інструкцію зі збирання, експлуатації та гарантію на орбітрек 12 місяців від виробника.

25 500 грн.

Spirit

Характеристики Орбітрек Spirit SE205-43

Основні технічні характеристики
Виробник Spirit
Країна виробник Тайвань
Довжина, мм 1450
Ширина, мм 510
Висота, мм 1600
Гарантія, місяців 12
Вага тренажера, кг 47
Характеристики тренажера
Максимальна вага користувача, кг 120
Вага махового колеса, кг 8
Довжина кроку, см 42
Живлення тренажера 220 вольт
Система навантаження
Тип навантаження Електромагнітна
Функціональність
Дисплей LCD-дисплей з подвійним підсвічуванням
Показ дисплея Час, швидкість, дистанція, кількість калорій, пульс
Особливості тренажера
Q-Factor 10 см
25 500 грн.

Відгуки Орбітрек Spirit SE205-43

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук