Орбітрек Eurofit 8201

Код товару:2004481
Топ продажів
Орбітрек Eurofit 8201
Є в наявності
Готовий до відправки
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
37000 грн.

Опис Орбітрек Eurofit 8201

Орбітрек Eurofit 8201 відмінний варіант орбітрека з міцною та стійкою конструкцією вагою 112 кг, при цьому розрахований на користувача до 150 кг та зростом понад 2 метри. Тому орбітрек Eurofit 8201 сміливо піде як для дому, так і для фітнес центру, адже за рахунок довжини кроку в 50,8 см на ньому буде комфортно займатися користувачеві з вагою 50 кг і 150 кг.

Купуючи такий орбітрек для всієї родини, Ви отримаєте багато переваг для свого здоров'я, а саме:

⁃ зміцнення м'язового корсету
⁃ покращення роботи серцево-судинної системи
⁃ покращення роботи дихальної системи
⁃ виправлення постави за рахунок зміцнення м'язового корсету спини
⁃ звільнення від зайвої ваги
⁃ можливість реабілітації після травми

Орбітрек Eurofit 8201 має невеликі габарити ДхШхВ 214х67х174 та не займе багато місця у вашому будинку чи квартирі! Q-Factor на орбітреці Eurofit 8201 складає 9 сантиметрів, це відстань між педалями тренажера, тут він відмінної ширини і адже це дуже велика відстань негативно позначається на суглобах. На орбітреці Eurofit 8201 Ви точно не скучите від монотонного кардіо, адже на ньому доступно 12 програм тренувань, а саме:

⁃ ручний режим
⁃ початківець
⁃ інтервальний
⁃ прогресивний
⁃ на зниження ваги
⁃ дві користувацькі
⁃ Цільова THR
⁃ Cardio
⁃ ват фіксована
⁃ охолодження
⁃ фітнес-тест

Орбітрек досить потужний за рахунок ваги махового колеса 14 кг Ви не відчуватимете ривків під час тренування він працюватиме плавно і м'яко. Багатофункціональний 5-ти віконний LED-дисплей відображає всі необхідні показники: час, дистанцію, швидкість, калорії, оберти за хвилину, рівні, пульс. На рукоятках є пульсометри, щоб Ви могли проконтролювати свій пульс під час тренування та з легкістю тримати його у діапазоні жироспалювання. Використовуючи другі рукоятки з ходом Ви можете потренувати руки та плечовий пояс.

Купити орбітрек Eurofit 8201 за найкращою ціною Ви зможете в нашому інтернет-магазині sport-planet.ua Орбітрек вдома одна з найкращих інвестицій у здоров'я вашої родини! Ми здійснюємо доставку по місту Київ безкоштовно у найкоротші терміни. Відправка по Україні здійснюється поштовими компаніями (Нова Пошта, Делівері, і т.д.) Ми дуже цінуємо свою репутацію і порекомендуємо Вам тільки найкращі позиції, щоб Ви рекомендували нас!

37000 грн.

EuroFit

Характеристики Орбітрек Eurofit 8201

Основні технічні характеристики
Виробник EuroFit
Країна виробник Китай
Довжина, мм 2145
Ширина, мм 670
Висота, мм 1740
Гарантія, місяців 12 місяців
Вага тренажера, кг 112
Характеристики тренажера
Максимальна вага користувача, кг 150
Вага махового колеса, кг 14
Довжина кроку, см 50,8
Живлення тренажера 220 в
Система навантаження
Система навантаження Електромагнітна, безконтактна ECB™
Тип навантаження Електромагнітна
Функціональність
Дисплей Багатофункціональний 5-ти віконний LED-дисплей
Показ дисплея Час, дистанція, швидкість, калорії, оберти за хв., рівні, пульс
Кількість програм 12 (в т.ч. пульсозалежна) ручний режим, початківець, інтервали, прогресивна, зниження ваги, Цільова THR, Cardio, Ватт фіксована, охолодження, Фітнес-тест, 2
Особливості тренажера
Q-Factor 9 см
37000 грн.

Відгуки Орбітрек Eurofit 8201

Дякую за орбітрек, все подобається і ціна відповідає якості. Дякую Олексію за рекомендацію !

Здравствуйте, приобрела такой чтобы скинуть вес. Очень советую, потому что на нем заниматься самый кайф, он плавно работает. Я любила дорожки, но после этого орбитрека забыла о том что они существуют)))))) мой вес 55 кг и рост 156 , мне очень удобно он не большой для меня.
Изначально планировала взять в другом магазине, но там была платная доставка )))

Советую орбитрек! Хотели взять дешевле, но поняли, что лучше не экономить на такой вещи. Заказ отвезли в Киеве в этот же день, мастера молоди, аккуратно занесли все и собрали. Наши друзья попробовали его у нас дома и купили себе такой в Запорожье. Доставка бесплатная была и Николай сделал скидку даже, не стесняйтесь и попросите скидку

Здравствуйте, купила у вас такой орбитрек. Доставка была в Киеве на следующий день, занесли на этаж, установили, все супер

Здравствуйте, по совету друзей обратился в ваш интернет- магазин, хотел качественный орбитрек и посоветовали менеджера именно этот. Был выбор между хорошей дорожкой и орбитреком, но у меня была операция на спине(убрали грыжу) вот и выбрал орбитрек.
Цена соответсвует качеству, стоит он у меня в квартире и большим плюсом есть то, что он устойчивый и не шатается. Он плавно и мягко работает, нету лишних звуков и рывков во время тренировки. В общем даже я со своей проблемой в спине могу отметить хорошую амортизацию.
Отправил предоплату и на следующий день сделали отправку в Харьков. Сам собрал, проблем не было, все очень просто! Пару вопросов ещё звонил задавал, вежливо ответили и помогли.

Написати відгук