Бігова доріжка FitLogic T33

Код товару:2004489
-10% Супер ціна
Топ продажів
Бігова доріжка FitLogic T33
Позвони и получи 2 000 грн. в качестве ПОДАРКА !

Знижка 10% !

Кількість акційних товарів обмежена

Є в наявності
Готовий до відправки
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
26 500 грн. 29 500

Разом купувати вигідніше!

Опис Бігова доріжка FitLogic T33

Бігова доріжка FitLogic T33 призначена для використання в домашніх умовах, надаючи користувачеві повноцінний біг, не залишаючи кімнату. Насамперед варто відзначити двигун потужністю DC 2,5 л.с., він здатний працювати без ускладнень з користувачем вагою до 110 кг, забезпечуючи відмінне обертання без ривків у швидкісному діапазоні 1-16 км/год.

Кут нахилу 0-15%, що змінюється приводом, створить досить сильне навантаження навіть для підготовлених спортсменів, а полотно для бігу має довжину 130 і ширину 45 см створить оптимальний комфорт зони бігу без відчуття скутості. Колосальний набір тренувальних програм, що складається з 64 шт. не тільки зроблять ваші заняття різноманітними, але й дадуть можливість кожному знайти відповідний режим занять. Конструкція дуже стійка та надійна вагою 59 кг, вона прослужить довгі роки без нарікань.

Сервісна підтримка без сумнівів дуже важлива і це ще один великий плюс марки FitLogic , з урахуванням цього ви можете бути впевнені в усуненні несправностей у найкоротші терміни. Так само не варто забувати про те, що бігова доріжка FitLogic T33 має низьку ціну в порівнянні з моделями інших виробників.

Купити бігову доріжку FitLogic T33 - без сумніву найкраще рішення, щоб привести своє тіло в хорошу фізичну форму в найбільш щадному режимі. Ряд амортизаторів встановлених між декою і рамою зведуть до мінімуму навантаження, що отримується на суглоби. Таке поєднання всіх параметрів робить FitLogic T33 найкращим варіантом для всієї родини.

 

26 500 грн. 29 500

FitLogic

Характеристики Бігова доріжка FitLogic T33

Основні технічні характеристики
Призначення Для будинку
Виробник FitLogic
Країна виробник Китай
Довжина, мм 1700
Ширина, мм 760
Висота, мм 1450
Гарантія, місяців 12 місяців
Вага тренажера, кг 59
Характеристики тренажера
Система складання Є
Максимальна вага користувача, кг 120
Тип бігової доріжки Електрична
Потужність двигуна, л.с. DC 2,5 л.с.
Максимальна швидкість, км/год від 1 до 16
Кут регулювання нахилу, макс ° 0 ° -15 °
Бігове полотно (ДхШ), см 130 х 45
Система амортизації Air Cushion
Функціональність
Дисплей 5-ти віконний LCD дисплей
Показ дисплея Час, дистанція, калорії, пульс, швидкість, кут нахилу
Кількість програм 64 тренувальні програми
Опис
Вагу 59.00кг
Розміри (Д х Ш х В) 170.00см x 76.00см x 145.00см
26 500 грн. 29 500

Відгуки Бігова доріжка FitLogic T33

Хорошая дорога, я купил на вес 95 и работает плавно, с уверенностью могу советовать. И динамики есть и все что нужно. У меня небольшая квартира и выбирал такую, чтобы складывалась. Эта складывается отлично и мало места в моей гостиной занимает

Купили для всей семьи, занимается и дочь с весом 50 кг и муж с весом 100 кг. Всем удобно и комфортно. Я предпочитаю ходить под уклоном, дорожка не шатается, хотя мы ещё и коврик подкладывали как посоветовал Алексей. На следующий день после заказа нам привезли дорожку и мастера занесли на этаж, трудностей не возникало. Спасибо за рекомендацию этой дорожки, не хотели сильно тратится, рады что вместились в 20 тыс, нам ещё скидку даже Алексей сделал

За эту цену дорожка просто бомба! Все, что нужно есть. Мужа рост 193 и тоже занимается, дорожка тянет, хотя не советовал менеджер, но иногда и он занимается. Все таки дома когда есть дорожка, то это очень удобно !

Доброго дня, хотів подякувати компанії за допомогу в виборі та доставку за ваш рахунок. Бо ми відштовхувались в виборі від ціни, та не хотіли взяти до 20 тисяч неякісний тренажер. Користуємося вже місяць і все дуже влаштовує, нас не використали щоб просто продати .... і зараз це важливо
Загалом в тренажері є все.... за ці гроші !
Тепер ми з дружиною не хвилюємося з приводу карантина і вдома завжди зможемо займатись)))))
Доставка у Луцьк була безкоштовною, доріжку зібрав сам, менеджер відправив відео... взагалі просто

Спасибо за честность при выборе дорожки! Вы сказали все плюсы и минусы понравившихся позиций, в других магазинах просто пытались продать ! А вы по фактам рассказали,что нам подойдёт! Мой вес 65 , а вес мужа 98 и нам подходит, плавно работает дорожка. Очень нравятся динамики и то,что много разных программ !!! Иногда ленишься заниматься, но программы задают темп очень классно! Плюс к ним ещё и музыка задаёт темп!
На счёт сервиса то могу поставить 5+
- доставка бесплатная
- мастера занесли и собрали
- менеджер проконсультировал на 5+
- сделали даже скидку
Спасибо, рекомендую

Написати відгук