Бігова доріжка FitLogic T532C

Код товару:2004462
Топ продажів
Бігова доріжка FitLogic T532C
Немає в наявності
Товар закінчився
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
19 900 грн.

Опис Бігова доріжка FitLogic T532C

Однозначно наявність домашньої бігової доріжки у вашому будинку підвищить якість вашого життя! Адже регулярно тренуючись на біговій доріжці Ви зможете позбавитися зайвої ваги, покращити дихальну, серцево-судинну, харчову системи, зможете попередити розвиток різних захворювань ніг. Бігова доріжка FitLogic T532C, маючи середню ціну на ринку кардіо обладнання, демонструє бездоганну якість за свої гроші.

FitLogic T532C має гідравлічну систему розкладання. У складеному вигляді фіксується до вертикального положення. Доріжка має середню вагу 63 кг і оснащена роликами для транспортування, за допомогою яких Ви зможете з легкістю переміщати бігову доріжку по квартирі. У робочому стані параметри бігової доріжки FitLogic T532C ДхШхВ – 168х76х139см та розміри бігового полотна ДхШ – 130х45 см., доступні ніші для аксесуарів (пляшка, телефон). Вбудовані пульсометри на рукоятках та роз'єм для підключення до динаміків (mp3/телефону) та USB порт для флешки з аудіофайлами. Кнопки для керування плеєром доступні на консолі.

Мотор FitLogic T532C DC 2,5 л. розганяє полотно бігової доріжки від 1 до 16 км/год та витримує користувача з максимальною вагою до 120 кг. Доступно 64 тренувальні програми з можливістю введення власних даних. Бігова доріжка оснащена електричним кутом нахилу від 0 до 15 градусів. FitLogic T532C може похвалитися плавним і тихим ходом, адже встановлено якісну систему амортизації Air Cushion, яка знижує навантаження на хребет і суглоби під час тренування.

На консолі доступні кнопки швидкого доступу до швидкостей: 3, 6, 9 та регулювання електричного кута нахилу: 3, 6, 9. Крім цих зручностей виробник FitLogic T532C оснастив ручки бігової доріжки кнопками регулювання, швидкості праворуч і кута нахилу по ліву. Доступний у розумінні та керуванні 5-ти віконний LCD дисплей FitLogic T532C відображає необхідні параметри тренування: час тренування, дистанцію, калорії, пульс, швидкість, кут нахилу.

Гарантія на бігову доріжку FitLogic T532C 12 місяців. Доріжку Ви отримаєте у заводській упаковці, запаковану з гарантією від виробника, інструкцією зі збирання та експлуатації тренажера. Замовити бігову доріжку FitLogic T532C для дому Ви зможете у нашому інтернет-магазині sport-planet.ua. У місті Київ ми здійснюємо доставку зі складанням у вашому будинку безкоштовно! Оплата та складання здійснюється на місці. Доставка по Україні здійснюється через компанії Делівері та Нова Пошта, в тому числі і післяплатою, щоб Ви могли переконатися в цілісності деталей тренажера. Купуючи бігову доріжку FitLogic T532C додому Ви зробите суттєвий внесок у своє здоров'я!

Будьте здорові разом із нами!

19 900 грн.

FitLogic

Характеристики Бігова доріжка FitLogic T532C

Основні технічні характеристики
Призначення Для будинку
Виробник FitLogic
Країна виробник Китай
Довжина, мм 1680
Ширина, мм 760
Висота, мм 1390
Гарантія, місяців 12 місяців
Вага тренажера, кг 63
Характеристики тренажера
Система складання Є
Максимальна вага користувача, кг 120
Тип бігової доріжки Електрична
Потужність двигуна, л.с. DC 2,5 л.с.
Максимальна швидкість, км/год від 1 до 16
Кут регулювання нахилу, макс ° 0-15 °
Бігове полотно (ДхШ), см 130 х 45
Система амортизації Air Cushion
Живлення тренажера 220 В
Функціональність
Дисплей 5-ти віконний LCD дисплей
Показ дисплея Час, дистанція, калорії, пульс, швидкість, кут нахилу
Кількість програм 64 тренувальні програми
Опис
Вагу 63.00кг
Розміри (Д х Ш х В) 168.00см x 76.00см x 139.00см
19 900 грн.

Відгуки Бігова доріжка FitLogic T532C

Хорошая дорожка для дома. Спасибо менеджеру сайту за быстрое оформление заказа, отправку сделали новой почтой на следующий день после того как заказал...
Достойная дорожка и хорошо, что взял такую. Выбрал долго, среди дорожек в среднем ценовом диапазоне, много разных пробовал.

Плюсы FitLogic T532C :
- несмотря на среднюю цену качественные материалы дорожки.
- дорожка стоит в квартире прочно и устойчиво, так же постелил коврик под неё.
- мягкая амортизация, которая действительно ощущается ( не могу говорить за все весовые категории, но с моим весом 87 кг хорошо амортизирует)
- наличие складной конструкции. Для квартиры огромный плюс !!!
- дисплей со всеми необходимыми параметрами.
- наличие пульсометров!
- дорожка обладает стильным и привлекательным дизайном.

Залишилась задоволена доріжкою.
Дякую Николі за консультацію та приємний бонус.

Щодо плюсів доріжки, то варто зазначити, що доріжка якісна, гарний дисплей зрозумілий та простий для користувача. Амортизація непогана, доріжка не трясеться та не заважає шумом. Ширини та довжини полотна вистачає, мій зріст 171 см. Велика кількість різноманітних программ та наявність електричного кута нахилу допомагають урізноманітнити навантаження.
Найбільший плюс доріжки - можливість займатися в будь-який час!!! Я не біжу після робочого дня до тренажерної зали, а можу спокійно позайматися вдома.

Дорожку приобрёл несколько месяцев назад по рекомендации друзей. Не было куда тянуть, за карантин изрядно поправились с женой.
Дорожка выдерживает меня с весом 92кг и жену с весом 71 кг. Занимаемся бегом и ходьбой вверх, во время бега не шумит, не стучит, соседи снизу не жалуются. Очень хорошо, что есть электрический угол наклона! Мне очень нравится ходить вверх, максимально потею, даже от бега нету такого. В дорожке встроено 64 тренировочные программы, ну с головой хватает, я даже забываю, что пробовал, а что нет))) Заказ отправили на следующий день почтой. Вызвало большое доверие, тот факт, что отправку сделали наложенным платежом. На почте мы смогли все проверить и убедиться в целостности деталей.
Смело заказывайте в этом магазине !

Залишилась задоволена доріжкою.
Дякую Миколі за консультацію та приємний бонус.
Щодо плюсів доріжки, то варто зазначити, що доріжка якісна, гарний дисплей зрозумілий та простий для користувача. Амортизація непогана, доріжка не трясеться та не заважає шумом. Ширини та довжини полотна вистачає, мій зріст 171 см. Велика кількість різноманітних программ та наявність електричного кута нахилу аж до 15 градусів допомагають урізноманітнити навантаження.
Найбільший плюс доріжки - можливість займатися в будь-який час!!! Я не біжу після робочого дня до тренажерної зали, а можу спокійно позайматися вдома.

Написати відгук