Бігова доріжка FitLogic T710E

Код товару:2004460
Топ продажів
Бігова доріжка FitLogic T710E
Немає в наявності
Товар закінчився
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
18 500 грн.

Опис Бігова доріжка FitLogic T710E

Якщо ви шукаєте домашню бігову доріжку компактну і за доступною ціною, варіант FitLogic T710E саме для Вас! Електрична бігова доріжка FitLogic T710E важить лише 46 кг, розрахована на вагу до 100 кг із потужністю двигуна DC 2 л.с. За рахунок своєї невеликої ваги Ви легко зможете її переміщати, вона складається майже до вертикального положення та займе мінімум місця у вашому будинку. Незважаючи на невелику вагу, доріжка досить стійка і її не хитає під час використання, у цьому Ви можете переконатись самі протестувавши її у нашому виставковому залі. Міцна рама бігової доріжки FitLogic T710E покрита матеріалом, який допоможе уникнути іржі. Доріжка розганяється від 1 до 14 км/год, чого буде з головою достатньо для ефективного кардіо у вигляді бігу або ходьби. Розміри бігової доріжки ДхШхВ – 162х71х131 см, а розмір бігового полотна – 120 х 42 см, полотно багатошарове та виключить зісковзування з доріжки.

Щоб зберегти ваші суглоби та хребет від ударного навантаження виробник FitLogic T710E оснастив її чотирма еластомерами різної жорсткості. Таким чином, навіть на бюджетній доріжці FitLogic T710E виробник подбав про користувачів і зробив амортизацію хорошого рівня! Бігова доріжка FitLogic T710E оснащена кутом нахилу, який регулюється вручну, доступно 3 рівня регулювання. Великим плюсом бігової доріжки FitLogic T710E є наявність 64 тренувальних програм з таким достатком ви точно не скучите від монотонного кардіо тренування.

На FitLogic T710E функціональна консоль з 5-ти віконний LCD дисплей, який відображає час, дистанція, калорії, пульс, швидкість. Такий недорогий та якісніший кардіо тренажер як FitLogic T710E допоможе Вам, при регулярному використанні скинути зайві кілограми, покращити свій стан здоров'я та насолоджуватися відображенням у дзеркалі! Найкраще вкладення у своє здоров'я - придбати кардіо тренажер для дому!

Купити бігову доріжку FitLogic T710E Ви зможете в інтернет-магазині sport-planet.ua Доставка по місту Київ здійснюється безкоштовно! Обов'язково перед покупкою зателефонуйте нашим менеджерам та проконсультуйтеся, щоб зробити правильний вибір. Нам важлива наша репутація, і ми завжди проконсультуємо Вас чесно та якісно! Відправлення по Україні здійснюється компаніями (Нова Пошта, Делівері тощо)

18 500 грн.

FitLogic

Характеристики Бігова доріжка FitLogic T710E

Основні технічні характеристики
Призначення Для будинку
Виробник FitLogic
Країна виробник Китай
Довжина, мм 1620
Ширина, мм 710
Висота, мм 1310
Гарантія, місяців 12 місяців
Вага тренажера, кг 46
Характеристики тренажера
Система складання Є
Максимальна вага користувача, кг 100
Тип бігової доріжки Електрична
Потужність двигуна, л.с. DC 2 л.с.
Максимальна швидкість, км/год від 1 до 14
Кут регулювання нахилу, макс ° 3 рівні, регулюється в ручну
Бігове полотно (ДхШ), см 120 х 42
Система амортизації 4 еластомери різної жорсткості
Живлення тренажера 220 В
Функціональність
Дисплей 5-ти віконний LCD дисплей
Показ дисплея Час, дистанція, калорії, пульс, швидкість
Кількість програм 64 тренувальні програми
Опис
Вагу 46.00кг
Розміри (Д х Ш х В) 162.00см x 71.00см x 131.00см
18 500 грн.

Відгуки Бігова доріжка FitLogic T710E

Покупал дорожку для родителей, выбирал компактную ну и конечно доступною по цене, менеджера посоветовали обратить внимание на модель FitLogic T710E. Пригласили к себе в выставочный зал, я протестировал ее и решил заказать. Дорожку привезли в оговоренное время, собрали, смазали, показали как пользоваться, родители остались очень довольны подарком! Отдельное спасибо менеджеру Алексею!

Написати відгук

Рекомендовані товари