Бігова доріжка FitLogic T18C

Код товару:2004459
-10% Супер ціна
Топ продажів
Бігова доріжка FitLogic T18C

Знижка 10% !

Кількість акційних товарів обмежена

Є в наявності
Готовий до відправки
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
53 010 грн. 58 900

Разом купувати вигідніше!

Опис Бігова доріжка FitLogic T18C

Бігова доріжка FitLogic T18C це якісний тренажер, який підійде не тільки для дому чи квартири, але також знайде місце у невеликому фітнес центрі або готельному комплексі. Вага доріжки – 105 кг, це означає, що доріжку не хитатиме під час тренування, вона стоятиме стійко і ви не потурбуєте сусідів знизу. Витримає користувача до 150 кг і це дуже добрий показник, що означає її потужність! А двигун відповідно на біговій доріжці FitLogic T18C DC 4 л. (пікова 5,5 л.с.) з таким потужним двигуном вона не буде працювати ривками, а плавно і приємно буде рухати полотно щоб ваше кардіо тренування проходило комфортно незалежно від ваги користувача. Параметри бігової доріжки FitLogic T18C ДхШхВ 200х920х1590 см, розміри бігового полотна - 150х53 см і цього буде достатньо для комфортного користування, якщо ваш зріст до 190см. На доріжці є автоматичне регулювання нахилу 0-15 °.

Хочу звернути вашу увагу на важливий нюанс при виборі доріжки, на який звичайний користувач навряд чи звернути увагу, а саме - система амортизації. Навряд чи, Ви зможете легко відрізнити м'яку доріжку від жорсткої в біговій доріжці FitLogic T18C якісна система амортизації з еластамерами різної жорсткості, що робить її м'якою при бігу і ходьбі. Ця якісна система амортизації зроблена виробником для того, щоб уберегти ваші суглоби та хребет від ударів під час бігу ходьби!

Великим плюсом цієї моделі є дисплей 6,5″ LCD з блакитним підсвічуванням, який відображає час, дистанція, калорії, пульс, швидкість, кут нахилу. На дисплеї доступні кнопки швидкого регулювання, щоб ви без утруднених монотонних натискань змогли вибрати необхідну швидкість, ухил і т.д. Кнопки швидкого доступу до швидкостей та ухилу та пульсометри також доступні на рукоятках.

На доріжці FitLogic T18C 16 тренувальних програм, а це означає, що вибираючи одну з тренувальних програм доріжка сама задаватиме темп, змінюватиме швидкість, кут нахилу бігового полотна в залежності від заданих параметрів певної програми. Це дуже урізноманітнює ваше кардіо і зробить його продуктивним та результативним!

Купити бігову доріжку FitLogic T18C можна в інтернет-магазині доставка по місту Київ здійснюється безкоштовно і дуже швидко! Відправлення по Україні виконується компаніями: Нова Пошта, Делівері тощо, разом з тренажером у коробці ви отримаєте гарантію від виробника на 12 місяців, інструкцію зі збирання та експлуатації російською мовою. Будьте здорові разом із sport-planet.ua

53 010 грн. 58 900

FitLogic

Характеристики Бігова доріжка FitLogic T18C

Основні технічні характеристики
Призначення Для будинку
Виробник FitLogic
Країна виробник Китай
Довжина, мм 2000
Ширина, мм 920
Висота, мм 1590
Гарантія, місяців 12 місяців
Вага тренажера, кг 105
Характеристики тренажера
Система складання Є
Максимальна вага користувача, кг 150
Тип бігової доріжки Електрична
Потужність двигуна, л.с. DC 4 л.с. (пікова 5,5 л.с.)
Максимальна швидкість, км/год від 1 до 22
Кут регулювання нахилу, макс ° 0-15 °
Бігове полотно (ДхШ), см 150 х 53
Система амортизації Еластоміри різної жорсткості
Живлення тренажера 220 В
Функціональність
Дисплей 6,5″ LCD дисплей з блакитним підсвічуванням
Показ дисплея Час, дистанція, калорії, пульс, швидкість, кут нахилу
Кількість програм 16 тренувальних програм
Опис
Вагу 105.00кг
Розміри (Д х Ш х В) 200.00см x 92.00см x 159.00см
53 010 грн. 58 900

Відгуки Бігова доріжка FitLogic T18C

Покупал для двоих человек, себя и жены. Пользуемся неделю, устроило абсолютно все, особенно у нее очень крутой внешний вид, в квартире смотрится как космический корабель))) Также обратите внимание на размеры, дорожка не маленькая, хотя когда складываешь, то не так много места она и занимает. Заказывал В Одессу, ребята отправили новой почтой, оплатил когда забрал товар, оценка магазину 5+ Отдельная благодарность менеджеру Алексею, с ним очень приятно иметь дело!

Написати відгук

Рекомендовані товари