Орбітрек HOUSEFIT HB 8268ELM

Код товару:2004405
Топ продажів
Орбітрек HOUSEFIT HB 8268ELM
Є в наявності
Готовий до відправки
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
25 650 грн.

Опис Орбітрек HOUSEFIT HB 8268ELM

Орбітрек програмований HOUSEFIT HB 8268ELM гарний варіант кардіо тренажера для дому, квартири чи залу. Орбітрек призначений для тренування серцево-судинної системи, дихальної та м'язового корсету всього тіла. Орбітреки мають перевагу серед інших кардіо тренажерів, тим, що допоможуть правильно реабілітуватися після травми, за рахунок мінімального впливу на хребет і гомілковостопні та колінні суглоби. Також це відмінний варіант кардіо тренажера за допомогою якого Ви скинете зайву вагу. На орбітреці HOUSEFIT HB 8268ELM встановлена технологія Hi-tech на якій електромагнітне навантаження з 32 рівнями. Навантаження регулюється автоматично за допомогою кнопок на дисплеї. На орбітреці HOUSEFIT HB 8268ELM доступно 20 програм, а саме:

⁃ 12 автоматичних програм
⁃ ручне управління
⁃ режим програм користувача
⁃ режим HRC
⁃ режим вимірювання пульсу
⁃ режим встановленої потужності
⁃ режим, за допомогою якого можна вимірювати рівень тілесного жиру
⁃ режим відновлення

На рахунок розмірів орбітрека HOUSEFIT HB 8268ELM ДхШхВ – 166x72x165 см, а вага орбітрека – 62 кг. Вага маховика 10 кг така вага забезпечує плавний хід без ривків, що збереже Ваші суглоби під час занять на HOUSEFIT HB 8268ELM. Діаметр обертання педалей 45 см, ідеально підходить для користувача зі зростом до 180 см та вагою до 150 кг, така довжина кроку забезпечить ефективне тренування та нівелює навантаження на колінні суглоби. Великим плюсом HOUSEFIT HB 8268ELM є великі зручні педалі, на яких стопи не ковзають і будуть у безпеці. На рамі встановлено тримач для пляшки, а на консолі орбітрека - підставка для вашого гаджета (планшета або телефону). На кольоровому LCD дисплеї відображається: пульс, час, дистанція, кількість обертів за хвилину, швидкість, калорії, потужність та рівень навантаження. Орбітрек HOUSEFIT HB 8268ELM ідеальний варіант, для людей, які хочуть відновитися після травми, бережуть свої суглоби та хребет, для людей, які економлять свій час і роблять кардіо тренування вдома!

Ми радимо Вам перед тим як зробити вибір проконсультуватися з нашими фахівцями, адже вони працюють на ринку кардіо обладнання більше 11 років і допоможуть вам зробити гарний вибір, виходячи з ваших запитів та побажань! У нашому інтернет-магазині найприємніші ціни, які не залишать Вас байдужими, а наші менеджери допоможуть вам зберегти гроші, нерви та підкажуть якісну модель кардіо тренажера!
Працюємо по всій Україні доставка по місту Київ безкоштовна. Важливо обговорити з нашими майстрами підняття на поверхи Відправка по Україні здійснюється компаніями (Нова Пошта, Делівері, тощо) Разом із тренажером у коробці Ви отримаєте інструкцію зі збирання, експлуатації та гарантію на орбітрек 12 місяців від виробника HOUSEFIT.

25 650 грн.

HouseFit

Характеристики Орбітрек HOUSEFIT HB 8268ELM

Основні технічні характеристики
Виробник HouseFit
Країна виробник Тайвань
Довжина, мм 1660
Ширина, мм 720
Висота, мм 1650
Гарантія, місяців 24 місяці
Вага тренажера, кг 62
Характеристики тренажера
Максимальна вага користувача, кг 150
Вага махового колеса, кг 10
Довжина кроку, см 45
Живлення тренажера 220 в
Система навантаження
Тип навантаження Електромагнітна
Кількість рівнів навантаження 32
Функціональність
Дисплей LCD з підсвічуванням
Показ дисплея Час, швидкість, дистанція, кількість калорій, пульс, потужність (Ват)
25 650 грн.

Відгуки Орбітрек HOUSEFIT HB 8268ELM

Очень советую этот орбитрек, служит нашей семье уже второй год, мягко работает, без скрипов и шорохов, педали плавно ходят! Мне нравится, что шаг на нем длинный и чувствуешь как работаешь на нем! У мужа вес был 120 и он его выдерживал без проблем, но пишут, что она выдерживает 150 кг))) думаю,что это правда ведь когда муж занимался, то орбитрек работал плавно, без надрывов.
Мне нравится ещё педали, они достаточно комфортные и ноги не скользят! Я занималась на нем просто в носочках, хотя не советуют))))
Вы даже не представляете насколько это была нужная вещь во время карантина, все знакомые набрали вес, а мы с мужем наоборот скинули! Советую этот тренажёр

Нравится орбитрек, претензий к нему вообще нету! Плавно работает, без рывков, все продумано! И полставки все есть и педали комфортные. Купила его чтобы восстановиться после операции на колене, врач сказал, что это будет самый безопасный вариант. Позвонила в этот магазин и ребята быстро сориентировали меня, я приехала в выставочный зал с тренажёрами и попробовала на нем поработать, все понравилось и в тот же день забрали его! Мастера занесли на 10 этаж и собрали все. Цены тут хорошие, сравнивала много сайтов! Советую

Здравствуйте))))))
Купил орбитрек housefit для жены, подарок ей понравился, занимается каждый день и неплохо привела себя в форму! Я хотел сказать спасибо за скидку и рекомендацию. В нем все хорошо, тихо работает, плавно. Жене нравится, тренируется и смотрит сериалы на планшете, на дисплее есть подставка.
Хочу сказать на счёт оплаты и доставки !
У нас не просили предоплату. В других интернет магазинах просили внести предоплату, я боялся отправлять, чтобы не кинули! Это сейчас популярно! Я оплатил орбитрек уже после получения. Отправили новой почтой, в коробке была гарантия от производителя, и инструкция. Отдельное спасибо менеджеру Алексею за скидку)))))))))))

Написати відгук