Бігова доріжка Sportop Wave Flex T5

Код товару:2004777
Бігова доріжка Sportop Wave Flex T5
Є в наявності
Готовий до відправки
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
57680 грн.

Опис Бігова доріжка Sportop Wave Flex T5

Електрична бігова доріжка Sportop Wave Flex T5 – це футуристичний дизайн, який нікого не залишить байдужим! Ультра стильна бігова доріжка, яка зачаровує своїм дизайном та технічними інноваціями! Що ж її відрізняє від своїх конкурентів? Бігова доріжка Sportop Wave Flex T5 має бігове полотно, яке сконструйоване екстра широким та імітує природний біг, це забезпечить комфортний біг для користувача з будь-яким зростанням. У порівнянні з іншими доріжками Sportop Wave Flex T5 має тихо працюючу приводну систему, унікальна високотехнологічна бігова поверхня суттєво знижує рівень шуму від бігової доріжки, поглинаючи удари та при цьому нівелюючи ударне навантаження на суглоби та хребет користувача. Ця величезна перевага серед конкурентів робить бігову доріжку Sportop Wave Flex T5 одним з лідерів продажів на ринку України. Ще однією перевагою Sportop Wave Flex T5 є система автоматичного змащення бігового полотна та нагадування про необхідність змащення. На рахунок технічних характеристик, то вага бігової доріжки - 96 кг, це хороша вага, при якому можна з упевненістю сказати, що доріжка не хитатиметься і стійко стоятиме, без коливань і шумів. Розміри бігової доріжки 188.00 см x 93.00 см x 149.00 см, розміри доріжки дозволяють займатися на ній людям з будь-яким зростом, при цьому розміри бігового полотна 140 х 50 см, комфортні розміри, навіть для користувача з вагою до 130 кг!

Зручна система складання з гідравлічним циліндром, який безпечно фіксує доріжку на місці та забезпечує її компактне зберігання майже в вертикальному положенні і вона не займе багато місця у вашому будинку чи квартирі, що дуже важливо! Також для транспортування на доріжці є ролики. На ручках бігової доріжки Sportop Wave Flex T5 є вбудовані сенсори для вимірювання пульсу і 2 пульсозалежні програми з контролем частоти серцебиття (жироаналіз), що допоможе Вам зберігати ваш пульс в діапазоні жироспалювання і робити кардіо тренування продуктивно для вашого схуднення. На біговій доріжці Sportop Wave Flex T5 є автоматичний кут нахилу 0-15 °, який можна регулювати як на ручках так і на консолі бігової доріжки. Максимальна швидкість від 1 до 18 км/год. цього діапазону доступної швидкості буде цілком достатньо для продуктивної роботи будь-якого користувача. Доступно 20 тренувальних програм, використовуючи які Ви зовсім не занудьгуєте від банальної ходьби або бігу, доріжка сама задаватиме темп залежно від заданої програми. На стильному та досить незвичайному дисплеї 7'' LСD показання: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс, кут нахилу. У користуванні екран досить простий і з його керуванням впорається навіть дитина.

Купити бігову доріжку Sportop Wave Flex T5 за найкращою ціною Ви можете в інтернет-магазині (посилання). Доставку по місту Київ здійснюється безкоштовно. Відправка по всій Україні за допомогою компаній (Нова Пошта, Делівері, і т.д.)

57680 грн.

Sportop

Характеристики Бігова доріжка Sportop Wave Flex T5

Основні технічні характеристики
Призначення Для будинку
Виробник SporTop
Країна виробник Тайвань
Довжина, мм 1880
Ширина, мм 930
Висота, мм 1490
Гарантія, місяців 12 місяців
Вага тренажера, кг 96
Характеристики тренажера
Система складання Є
Максимальна вага користувача, кг 130
Тип бігової доріжки Електрична
Потужність двигуна, л.с. 2,75 л.с.
Максимальна швидкість, км/год від 1 до 18
Кут регулювання нахилу, макс ° 0-15 °
Бігове полотно (ДхШ), см 140 х 50
Система амортизації Інноваційна система амортизації
Живлення тренажера 220 В
Функціональність
Дисплей 7'' LСD дисплей
Показ дисплея Швидкість, час, дистанція, калорії, пульс, кут нахилу
Кількість програм 20 тренувальних програм
Опис
Вагу 96.00кг
Розміри (Д х Ш х В) 188.00см x 93.00см x 149.00см
57680 грн.

Відгуки Бігова доріжка Sportop Wave Flex T5

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари