Орбітрек Matrix E50 XR

Код товару:2001029
Орбітрек Matrix E50 XR
Позвони и получи 6 900 грн. в качестве ПОДАРКА !
Є в наявності
Готовий до відправки
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
125400 грн.

Опис Орбітрек Matrix E50 XR

Орбітрек Matrix E50 XR
Відмінний варіант орбітрека, для людей, які не розмінюються по дрібницях і цінують якісну техніку. Бренд Matrix на ринку кардіо обладнання з 1975 року і зарекомендував себе як один із найкращих брендів. Виготовляється Johnson Health Tech, США на власних заводах у Тайвані. Вибравши собі Орбітрек Matrix E50 XR, ви отримаєте кардіо тренажер, який створений із турботою про людей. Перевагою орбітрека Matrix E50 XR є компактність, стильний дизайн, високоякісна конструкція, яка витримає будь-якого з членів вашої родини і ви досягнете всіх поставлених вами цілей! Без тренажера 133 кг, а максимальна вага користувача 147 кг. Займаючись на ньому ви відчуєте, як навантаження йде саме на м'язи і за рахунок довгого кроку нівелюється навантаження на ваші суглоби і вони не будуть зношуватися від неправильного навантаження. За рахунок своєї компактності 146х74х172 см тренажер можна розмістити як у квартирі, будинку, готельному комплексі або спорт залі, у Bас не виникне труднощів із пошуком місця для Орбітреку Matrix E50 XR.

Великим плюсом орбітрека Matrix E50 XR є підвіска та довжина кроку-51 см. Система підвіски називається Elliptical Technology і вона оснащена і колісною та гусеничною системою, які зводять на мінімум механічні шуми та тертя, які можливі на орбітреках, але Орбітрек Matrix E50 XR м'яко та приємно в роботі. Крім того на педалях, які збільшено розміру для вашого комфорту розміщена анти ковзна поверхня і ваша нога буде стояти стійко та безпечно.

Виробники продумали кожну деталь і навіть рукоятки зроблені так щоб було комфортно за них триматися зберігаючи пульс в діапазоні жиросжигания вимірюючи його на рукоятках, через Polar приймач. кнопки швидкого доступу на рукоятках.
На дисплеї який 8.5" Extra-wide blue, LCD 22 см. ви побачите: пульс, швидкість, калорії, час, що пройшов і залишився, темп, кілометраж/милі пройдені, RPM, рівень навантаження. В орбітреці Matrix E50 XR є WI-FI, USB, Passport Ready, ViaFit.

Обов'язково зв'яжіться з менеджерами нашого інтернет-магазину і вони Вас проконсультують і допоможуть з вибором, Ви обов'язково залишитеся задоволені, адже досвід наших менеджерів на ринку кардіо обладнання більше 11 років!

Купивши тренажер Matrix E50 XR доставку по Києву ми здійснимо безкоштовно і в найкоротші терміни! Наші майстри занесуть, зберуть та проведуть короткий інструктаж з експлуатації тренажера. Відправка Україною здійснюється такими компаніями як: Нова Пошта, Делівері, Інтайм і т.д.

125400 грн.

Matrix

Характеристики Орбітрек Matrix E50 XR

Основні технічні характеристики
Виробник Johnson Health Tech, США
Країна виробник Китай
Довжина, мм 1460
Ширина, мм 740
Висота, мм 1720
Гарантія, місяців 36
Вага тренажера, кг 133
Характеристики тренажера
Максимальна вага користувача, кг 147
Довжина кроку, см 51
Живлення тренажера 220 в
Система навантаження
Тип навантаження Електромагнітна, Exact Force Induction Brake
Кількість рівнів навантаження 30
Функціональність
Дисплей 8.5" Extra-wide blue LCD (22 см)
Показ дисплея Час, що минув з початку, час, що залишився, милі / кілометри, RPM, темп, пульс, калорії, метаболічні одиниці, швидкість, рівень навантаження
Кількість програм 5 (в т.ч. пульсозалежна), ручний режим, інтервали, зниження ваги, 1 пульсозалежна, SPRINT 8
Особливості тренажера
Q-Factor 63,5 мм
Ігрові столи
Рукоятки Ергономічні EgroGrips™
125400 грн.

Відгуки Орбітрек Matrix E50 XR

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари