Орбітрек Cross Trainer Go Elliptical V-200T

Код товару:2001564
Топ продажів
Орбітрек Cross Trainer Go Elliptical V-200T
Є в наявності
Готовий до відправки
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
21 770 грн.

Опис Орбітрек Cross Trainer Go Elliptical V-200T

Електромагнітний Cross Trainer V-200T

Орбітрек Go Elliptical V-200T належить до преміум тренажерів. Тренажер завдяки дуже потужній конструкції дозволяє витримувати вагу користувача до 135 кілограм. Що стосується дизайну, то він чудово розміститься в будь-якому інтер'єрі, тому що його відрізняє стильність та краса. Мати такого помічника вдома означає своєчасно розпочати тренування, які, безсумнівно, займуться покращенням Вашого здоров'я. При постійних тренуваннях на орбітреці V-200T Ви активізуєте всі групи м'язів рук та ніг. Болі в області сідничних м'язів та стегон покинуть Вас. Серце та система дихання стабілізують своє функціонування. І що важливо, Ви позбавитеся шкідливих для Вашого організму кілограмів. Цьому допоможуть 24 рівня навантаження і 12 ефективних встановлених програм орбітрека Go Elliptical V-200T. Можливо, також необмежене створення програм користувача.

Консоль Cross Trainer V-200T нового покоління - LCD з блакитним підсвічуванням та системою управління "EASY CONTROL", високоякісними динаміками, MP3/IPOD сумісність.

Великі педалі з нековзним покриттям.

Додатково: тримач для планшета, відсік для фляги та зберігання дрібних речей.

Виробник: Go Elliptical (Німеччина-Тайвань).

21 770 грн.

Go Elliptical

Характеристики Орбітрек Cross Trainer Go Elliptical V-200T

Основні технічні характеристики
Виробник Go Elliptical
Країна виробник Тайвань
Довжина, мм 1450
Ширина, мм 670
Висота, мм 1750
Гарантія, місяців 12 місяців
Вага тренажера, кг 57
Характеристики тренажера
Максимальна вага користувача, кг 135
Вага махового колеса, кг 8 кг / 20 кг інерційна вага
Довжина кроку, см 43,2
Живлення тренажера 220 в
Система навантаження
Тип навантаження Електромагнітна
Кількість рівнів навантаження 24
Функціональність
Дисплей Консоль нового покоління - LCD з блакитним підсвічуванням та системою управління "EASY CONTROL"
Мультимедіа Високоякісні динаміки, MP3/IPOD сумісність, підставка під планшет на консолі
Показ дисплея Швидкість, час, дистанція, пульс, витрата калорій
Кількість програм 12 встановлених програм
21 770 грн.

Відгуки Орбітрек Cross Trainer Go Elliptical V-200T

Здравствуйте, хороший орбитрек, за небольшие деньги и на большой вес! Купила для мужа, у него вес 125 кг, не было возможности покупать дорогой тренажёр, да и не хотелось! Так что, менеджера магазина по телефону посоветовали этот орбитрек. Посмотрела отзывы и обзоры и решилась купить. Ещё сделали приятный бонус в виде небольшой скидки. Мужу очень понравился орбитрек, он плавно и тихо работает не смотря на большой вес мужа! Доступный и понятный в управлении.

Здравствуйте, приобрёл для своих пожилых родителей. Выбрал его уже давно и ждал пока появится в наличии. Спустя неделю как и обещали, менеджера перезвонили и сделали доставку. Рассчитывался уже когда установили тренажёр в доме. Орбитрек отлично подошёл для родителей, очень понятный в эксплуатации и надежный. Рассчитан на большой вес, что внушает доверие к нему!

Понравился орбитрек, благодарен менеджеру Алексею за консультацию подробную. Очень рад, что получил скидку и бесплатную доставку. Могу выделить достаточно большое количество достоинство этого орбитрека: доступная цена для многих, при этом орбитрек с прочной конструкцией, не шумит и рассчитан на большой вес. Много программ и нагрузок, педали удобные и не скользят. Так же дисплей понятный, без лишнего! Удобная длинна шага. Заказал себе, и в планах взять такой родителям, даже рассматривать другие варианты не хочу. В этом орбитреке уже уверен и могу с уверенностью покупать ещё один такой.

Доброго дня, вдячний вашому магазину за вічливість та кваліфікований підхід. Микола допоміг обрати орбітрек для похилих батьків. Він врахував всі індивідуальні данні кожного, та як результат батьки зараз займаються з задоволенням. Купував уже в карантин у вашому у Інтернет магазині доріжку Gymost дуже задоволений вибором. І на доріжку, і на орбітрек я отпримав знижку, що також приємно. Доставку зробили безкоштовно і мені і для батьків!
Раджу покупцям обов’язково консультуватись зі спеціалістами магазину, щоб ви дійсно були задоволені вибором.

Здравствуйте!
Порадовала покупка. Качественный орбитрек с прочной конструкцией, комфортными педалями и понятным в использовании дисплеем. Рекомендую, хороший вариант за небольшие деньги.

Написати відгук