Бігова доріжка Eurofit ADT 1900

Код товару:2004936
Бігова доріжка Eurofit ADT 1900
Є в наявності
Готовий до відправки
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
34500 грн.

Опис Бігова доріжка Eurofit ADT 1900

Бігова доріжка Eurofit ADT 1900 новинка 2021 року від бренду EuroFit. Електрична бігова доріжка Eurofit ADT 1900 комплектується електромотором 2,75 к.с., який розганяє бігове полотно в діапазоні від 0,8 до 20 км/год. Вага бігової доріжки 88 кг, це важлива характеристика, чим важча бігова доріжка, тим вона буде стійкішою і зможе витримати користувача з великою вагою. Бігова доріжка Eurofit ADT 1900 витримує користувача з вагою до 140 кг, при цьому працюватиме плавно не надаючи зайвих шумів, а міцна конструкція з високоміцною та зносостійкою рамою продемонструє Вам надійність тренажера.

Розміри бігового полотна: 140 х 53 см дозволять з максимальним комфортом займатися користувачеві зі зростом до 190 см з будь-якою інтенсивністю. Це дуже важлива характеристика при виборі бігової доріжки, адже Ваш комфорт під час занять понад усе! Для збереження здоров'я Вашого хребта та суглобів, виробник оснастив бігову доріжку якісною системою амортизації з еластомерами різної жорсткості. Переконатися як амортизацію Ви зможете самостійно, подивившись відеоогляд на бігову доріжку Eurofit ADT 1900.

Бігова доріжка Eurofit ADT 1900 має електричний кут нахилу від 0° до 15°. Використання кута нахилу допоможе максимально урізноманітнити Ваші кардіо тренування. Важливо звернути увагу, що якщо Ваша вага понад 100 кг, то бажано розпочати Ваші тренування саме зі швидкої ходьби з використанням кута нахилу. Так Ви зможете знизити вагу підготувати тіло і серце до навантажень і надалі зайнятися бігом. Великий та багатофункціональний дисплей відображає: час, дистанція, пульс, калорії, швидкість, кут нахилу, тренувальні програми Доступно 10 вбудованих програм тренувань, які Ви зможете вибрати за допомогою кнопок на консолі. Доступна стереосистема з двома динаміками, які підключаються через роз'єм AUX. Для Вашого комфорту з обох боків консолі є ніші для аксесуарів. Також кнопки швидкого доступна до регулювання кута нахилу, швидкості, кнопка запуску та зупинки доріжки розташовані на рукоятках бігової доріжки.

Купити бігову доріжку Eurofit ADT 1900 за найкращою ціною Ви зможете у нашому інтернет-магазині sport-planet.ua. Наші менеджери проконсультують Вас по телефону вказаному на сайті, а також ми запрошуємо Вас до нашої виставкової зали у Києві для того, щоб протестувати обрану вами позицію та переконатися самостійно у її якості. Eurofit ADT 1900 безперечно сподобається Вам і всій вашій родині!

Доставка по місту Київ здійснюється безкоштовно у найкоротші терміни. По всій Україні доставляємо компаніями: Нова пошта та Делівері. Гарантія від виробника Eurofit на бігову доріжку Eurofit ADT 1900 складає 12 місяців.

Будьте здорові разом із нами!

34500 грн.

EuroFit

Характеристики Бігова доріжка Eurofit ADT 1900

Основні технічні характеристики
Виробник EuroFit
Країна виробник Тайвань
Довжина, мм 1840
Ширина, мм 870
Висота, мм 1290
Гарантія, місяців 12 місяців
Вага тренажера, кг 88
Характеристики тренажера
Рама Високоміцна, зносостійка з подвійним забарвленням та лакуванням.
Система складання Є
Максимальна вага користувача, кг 140
Тип бігової доріжки Електрична
Потужність двигуна, л.с. 2,75 л.с
Максимальна швидкість, км/год 0,8-20 км/год
Кут регулювання нахилу, макс ° 0 ° -15 °
Бігове полотно (ДхШ), см 140 х 53
Система амортизації Еластоміри різної жорсткості
Живлення тренажера 220 В
Функціональність
Дисплей Багатофункціональний світлодіодний дисплей
Мультимедіа Вхід для MP3, вбудовані динаміки стерео
Показ дисплея Час, дистанція, пульс, калорії, швидкість, кут нахилу, тренувальні програми
Кількість програм 1 користувальницька, 5 передустановок з 6 рівнями (програма / цільова відстань / цільовий час / цільові калорії / HRC / користувальницький)
Опис
Вагу 88.00кг
Розміри (Д х Ш х В) 184.00см x 87.00см x 129.00см
34500 грн.

Відгуки Бігова доріжка Eurofit ADT 1900

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук