Бігова доріжка FitLogic ET-2003A

Код товару:2005072
Топ продажів
Бігова доріжка FitLogic ET-2003A
Позвони и получи 2 000 грн. в качестве ПОДАРКА !
Є в наявності
Готовий до відправки
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка по Києву при замовленні понад 10000 грн.
Безкоштовне встановлення та монтаж
Безкоштовне встановлення та монтаж по Києву. Тільки на товар без акцій
Офіційна гарантія
Лише офіційний товар від виробника!
Повернення товару
14 днів повернення за умови збереження заводської упаковки.
Оплата будь-яким способом
Оплата товару готівкою, Приват 24, VISA, MasterCard.
49 900 грн.

Опис Бігова доріжка FitLogic ET-2003A

Бігова доріжка FitLogic ET-2003A новинка 2023 року для використання в домашніх умовах. Маючи бігову доріжку вдома, Ви назавжди забудете про черги в тренажерному залі на кардіо обладнання. Також величезним плюсом буде той момент, що всі члени Вашої родини зможуть проводити свої тренування не виходячи з дому. У будь-яку погоду, у будь-який зручний час, тепер можна буде пройтися або пробігти пару кілометрів. Погляньмо на основні технічні характеристики бігової доріжки FitLogic ET-2003A.

Посилена рама та загальна вага в 95 кг, дозволять користувачеві в 130 кг, займатися без проблем. Зростання тепер не відіграє великої ролі, так як розмір бігового полотна становить 150 х 51 см., Товщина бігового полотна: 1,6 мм, товщина деки: 18 мм. Доріжка оснащена двигуном в 4 л.с., що для домашніх варіантів тренажера дуже значний показник. Складна конструкція дозволить зберігати бігову доріжку без шкоди Вашій площі. Сенсорний TFT дисплей високої роздільної здатності (10.1" 1024 x 600 / 15.6" 1024 x 600) відображатиме такі параметри як: час, дистанція, калорії, пульс, швидкість, кут нахилу. Мультимедійна частина дасть Вам можливість вибрати багато варіантів візуалізації маршрутів для бігу, також у Вас буде повний доступ до всіх соціальних мереж. Система амортизації Spiring Suspension Sistem знизить ударне навантаження на коліна та спину, також рекомендую придбати хороше бігове взуття.

Купити бігову доріжку FitLogic ET-2003A зі знижкою Ви зможете в інтернет магазині sport-planet.ua. Доставка по м. Київ безкоштовна, відправка по всій території України (Нова Пошта). Окремо з менеджером обговорюється підйом тренажера до приміщення та монтажу обладнання. Наші менеджери зможуть підібрати для Вас саме тренажер, який буде відповідати всім заявленим Вами параметрам. Запрошуємо відвідати наш виставковий зал, де зібрані всі топові моделі кардіо обладнання. Якщо у Вас немає такої можливості, пропонуємо підписатися на наш YouTube канал, де ми докладно розповідаємо про новинку сфери кардіо обладнання як для дому, так і тренажерного залу.

49 900 грн.

FitLogic

Характеристики Бігова доріжка FitLogic ET-2003A

Основні технічні характеристики
Призначення Для будинку
Виробник FitLogic
Країна виробник Китай
Довжина, мм 1900
Ширина, мм 870
Висота, мм 1490
Гарантія, місяців 12
Вага тренажера, кг 95
Характеристики тренажера
Система складання Є
Максимальна вага користувача, кг 130
Тип бігової доріжки Електрична
Потужність двигуна, л.с. DC 4 л.с.
Максимальна швидкість, км/год 0,8-22
Кут регулювання нахилу, макс ° 0°-15°
Бігове полотно (ДхШ), см 150 х 51 см., Товщина бігового полотна: 1,6 мм, товщина деки: 18 мм.
Система амортизації Spiring Suspension Sistem
Живлення тренажера 220 Вольт
Функціональність
Дисплей Сенсорний TFT дисплей високої розподільної здатності (10.1" 1024 x 600 / 15.6" 1024 x 600)
Мультимедіа Bluetooth, Wi-Fi
Показ дисплея Час, дистанція, калорії, пульс, швидкість, кут нахилу
Кількість програм 32 тренувальних програм
49 900 грн.

Відгуки Бігова доріжка FitLogic ET-2003A

Чоловік подарував мені цю доріжку на день народження (випросила), вона мені дуже сподобалася, зручно абсолютно все, але ось чорний колір, видно подряпини і як збирається пил, це те, що не сподобалося, але на смак і колір.

Крутий варіант бігової доріжки купував батькам для ходьби. Залишилися дуже задоволені, вона м'яка з потужним двигуном і можна без підключення планшета одразу зайти в інтернет та подивитися кіно. Дякую за знижку і те, що відправили відразу за адресою.

Нещодавно купив цю доріжку, під мої параметри підійшла ідеально. З плюсів чудовий двигун, тане без ривком, дуже не погана візуалізація. З мінусів як особисто для мене, це той момент, що немає української мови. А в цілому оцінка 5. велике спасибі за знижку, рекомендую ваш магазин.

Написати відгук

Рекомендовані товари